banner

Left Banner

Blog Yazılarımız

Blog Yazılarımız

  • Tablo Kullanma Rehberi

    Tablolar, dekorasyonunuzu zenginleştirmenin ve enerjisini arttırmanın en etkili yollarından biridir. İşte ev...

Tablo Kullanma Rehberi

Yazar: Wooden Factory Kategori: Yararlı Bilgiler Yayın Tarihi: Yorum: 0 Okunma: 401

Tablolar, dekorasyonunuzu zenginleştirmenin ve enerjisini arttırmanın en etkili yollarından biridir. İşte ev dekorasyonunda tablo kullanma rehberi...

Tablolar, dekorasyonunuzu zenginleştirmenin ve enerjisini arttırmanın en etkili yollarından biridir. İşte ev dekorasyonunda tablo kullanma rehberi...

Vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz evde huzurlu hissetmek için enerjisine ve dekoruna dikkat etmelisiniz. Kimi zaman mobilyalar kimi zaman da aksesuarlarla ev dekorasyonunuzda kendi tarzınızı yansıtmalısınız. Özellikle tablolarla evinize özgün ve farklı bir hava katabilirsiniz. Sizler için ev dekorasyonunda tabloları nasıl kullanmanız gerektiğini araştırdık.

İşte ev dekorasyonunda tablo kullanma rehberi:

  • Tabloyu almadan önce evinizin neresinde kullanacağına önem vermelisiniz. Çünkü her tablo her mekena ve tarza uymayabilir.
  • Tabloyu kullanacağınız alanın boyutuna göre seçmelisiniz. Çünkü küçük bir odada ise küçük bir tablo istediğiniz görüntüyü vermeyebilir.
  • Tablo ararken bir çok seçenekle karşılaşacaksınız. Bu durumda önemli olan kendi tarzınıza en uygun olanını seçmektir.
  • Eğer odada tek bir tablo kullanacaksanız, tercihinizi en büyük mobilyanın olduğu duvara asmaktan kullanmalısınız.
  • Koridorlar genelde dikkat edilmese de evin enerjisini oldukça etkiler. Bu nedenle koridora asacağınız manzara tabloları dekorasyonunuza sıcak bir hava katacaktır.

Comments

Leave your comment